Chalets

Aanbod huur chalets

Hieronder vindt u het actuele aanbod huur chalets op de fijne camping ‘De Heidelust’ in Molenschot.

Chalet 1

Dit chalet is eigenlijk een mooie ruime woning van ongeveer 120 m2. Het is voorzien van een woonkamer, open U-vormige keuken, drie slaapkamers en een luxe badkamer. Het is gelegen op een zeer ruim perceel met een nette aangelegde tuin met uitzicht over een natuurgebied. Dit is het mooiste plekje van de camping.

Klik hier voor meer info.

Chalet 2

Op een prachtige plek met mooi uitzicht, staat een bijna volledig nieuw chalet met woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en voorzien van alle comfort van thuis. Het staat direct op het kavel naast chalet 1, op een zeer rustige plek op het park. Door de aanwezige airco die zowel kan verkoelen als verwarmen, is het chalet ook in de winter zeer comfortabel om in te wonen. Naast het chalet is tevens een berghok beschikbaar. Dit chalet is volledig ingericht en een genot om in te verblijven en is geschikt tot 4 personen.

Klik hier voor meer info.

Chalet 3

Dit chalet is bij uitstek geschikt voor alleenstaanden en stellen. Het beschikt over een woonkamer met keuken, een zeer ruime badkamer met bad en één slaapkamer. Door de aanwezige airco die zowel kan verkoelen als verwarmen, is het chalet ook in de winter zeer comfortabel om in te wonen. Dit chalet is volledig ingericht met een complete inventaris. Het chalet staat vooraan op de camping, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het zwembad, het restaurant en de receptie bevinden zich allemaal binnen een straal van 50 meter.

Klik hier voor meer info.

Chalet 4

Op een rustige plek op de camping bevindt zich dit mooie, ruime chalet met woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer. Door de aanwezige airco die zowel kan verkoelen als verwarmen, is het chalet ook in de winter zeer comfortabel om in te wonen. Naast het chalet staat een mooie blokhut met wasmachine op eigen kavel. Het chalet is volledig ingericht en TV en internet zijn aanwezig. Het chalet is geschikt voor maximaal 6 personen.

Klik hier voor meer info.

Chalet 5

Op een rustige plek op de camping bevindt zich dit mooie, ruime chalet met woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Door de aanwezige airco die zowel kan verkoelen als verwarmen, is het chalet ook in de winter zeer comfortabel om in te wonen. Naast het chalet staat een mooie blokhut met wasmachine op eigen kavel. Het chalet is volledig ingericht en TV en internet zijn aanwezig. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen.

Klik hier voor meer info.

Chalet 6

Op een rustige plek op de camping staat dit mooie, ruime chalet met woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer. Door de aanwezige airco die zowel kan verkoelen als verwarmen, is het chalet ook in de winter zeer comfortabel om in te wonen. Naast het chalet staat een mooie blokhut met wasmachine en droger op eigen kavel. Het chalet is volledig ingericht en TV en internet abonnement zijn aanwezig. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen.

Klik hier voor meer info.

Ed Chalet
Average rating:  
 0 reviews