Camping de Heidelust

Gelegen in een bosrijke omgeving in het hart van Brabant is Camping de Heidelust te vinden. De gezellige gezinscamping ligt net buiten het dorp Molenschot in de gemeente Gilze en Rijen. Geniet van de rust en de natuur; terwijl in de directe omgeving gebruik gemaakt kan worden van diverse winkel- en uitgaansgelegenheden en attracties.

Camping de Heidelust is sinds 1957 de ideale familiecamping en beschikt over alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Daarnaast verzorgen wij een gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Op het kampeerterrein bevindt zich een speeltuin voor kinderen, een groot zwembad met een apart kinderbad. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in camping-jeugdhonk het ‘Heidenest’.

”Brabantse gezelligheid”

Op onze camping word je meteen ondergedompeld in de Brabantse gezelligheid. Camping de Heidelust beschikt over een restaurant waar je lekker kunt eten, een sfeervolle huiskamer om een krantje te lezen, wat te drinken en een praatje te maken met andere campinggasten. De huis- en eetkamer delen een zonnig terras met uitzicht op het zwembad, fontein en tennisbaan.